Însarcinată cu gemeni iniţial, se pare ca are mari probleme cu sarcina, care au dus la pierderea unuia dintre copii, iar acum este obligată sa stea la pat ca sa evite orice risc de a-l pierde şi pe cel de-al doilea.

În condiţiile în care îi este interzisă orice mişcare cu atât mai mult călătoria cu avionul. Din acest motiv avocaţii au cerut amânarea şedinţei de judecată.

Completul de judecată din care face parte şi Ionuţ Matei, pe care Elena Udrea l-a acuzat că a fost susţinut de Florian Coldea să obţină în 2013 funcţia de vicepreşedinte al ICCJ, a refuzat amânarea.

Tag-uri:
Elena Udrea, sarcină, gemeni, proces, Gala Bute


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1542.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1542-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Însarcinată cu gemeni iniţial, se pare ca are mari probleme cu sarcina, care au dus la pierderea unuia dintre copii, iar acum este obligată sa stea la pat ca sa evite orice risc de a-l pierde şi pe cel de-al doilea. În condiţiile în care îi este interzisă orice mişcare...

Preluat de la EVZ