Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ar fi pierdut unul din gemeni, se arată în înscrisurile depuse de avocații săi la termenul de miercuri al dosarului “Gala Bute”, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei.

La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe înscrisuri medicale la Înalta Curte de Casație și Justiție prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul “Gala Bute” prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

“Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 ați pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical. Două zile mai târziu, vă rog să observați o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Și al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile”, a explicat instanței supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Cel de-al doilea avocat al Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a solicitat ca cele trei înscrisuri să fie depuse la dosar, dar să nu fie făcute publice, iar instanța a aprobat cererea.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că printre înscrisurile medicale depuse de avocații Elenei Udrea la termenul de miercuri al dosarului “Gala Bute” se află și un act care atestă că fostul ministru al Turismului are probleme cu sarcina și a pierdut unul din gemeni.

De altfel, Veronel Rădulescu, unul din avocații Elenei Udrea, a declarat în fața judecătorilor instanței supreme, miercuri, că aceasta vrea să dea declarații, dar că “nu poate participa la acest termen, din motive obiective, respectiv începând din 13 martie, timp de 22 de zile nu se poate ridica din pat”.

În luna februarie, Elena Udrea a anunțat că este însărcinată și că va avea gemeni. Ea se află în Costa Rica, acolo unde este și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/elena-udrea-a-pierdut-unul-din-gemeni-47709.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/elena-udrea-a-pierdut-unul-din-gemeni-47709-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv