Doi tineri au fost surprinși dormind într-o mașină care a traversat de una singură un bulevard foarte circulat din Timișoara.

Incidentul a avut loc marți noaptea pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara, relatează opiniatimișoarei.ro. Câțiva șoferi care au văzut cum autoturismul în care se aflau cei doi a trecut strada, apoi a trecut peste scuarul dintre sensuri și a ajuns pe partea cealaltă, unde s-a oprit.

Martorilor li s-a părut suspect că nu se vedea șoferul și s-au apropiat de mașină să vadă ce se întâmplă. Au rămas uimiți să vadă că în mașină erau doi tineri care dormeau duși.

„Tinerii ăștia doi, dormeau duși în mașină pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Mașina a ajuns pe contrasens, iar cei doi și-au văzut liniștiți de somnul lor. Erau beți, drogați, nu știm…….dar nu credem că de la muncă veneau așa ‘rupti’”, a notat cel care a postat imaginile pe Facebook.

La fața locului au ajuns echipaje SMURD, ambulanța și poliția. Sirenele i-au trezit pe băieți, care au fost luați la întrebări. Polițiștii i-au verificat cu alcooltestul, iar aceasta a arătat că nu băuseră. Agenții i-au preluat pentru verificări suplimentare însă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/doi-tineri-filmati-in-timp-ce-dormeau-intr-o-masina-care-a-traversat-singura-strada-video-47706.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/doi-tineri-filmati-in-timp-ce-dormeau-intr-o-masina-care-a-traversat-singura-strada-video-47706-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv