Astfel, arheologii cred că părțile care inițial se credeau a fi neolcuibile ale Amazonului ar fi fost populate de o civilizație antică, ale căror urme au fost îngropate de junglă.

Descoperirile au fost făcute în urma unui amplu studiu efectuat cu mai multe drone, care au reușit să observe ruinele unui popor extins în inima Amazonului.

Civilizația ar fi existat între anii 1250-1500. Potrivit datelor, aproape un milion de oameni ar fi locuit în aceste așezări.

„Multe părti ale Americii, despre care se credea că sunt o pădure curată, sunt de fapt grădini abandonate” a subliniat Cristopher Fisher, arheolog la Colorado State University, potrivit Antena3.ro.

„Când ești pe pămant, nu poți vedea peisajul. Aveți nevoie de o vedere a unui satelit, sau poze specializate.”

Tag-uri:
descoperire, amazon, zone, civilizatie, antica, arheologi


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1545.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1545-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Astfel, arheologii cred că părțile care inițial se credeau a fi neolcuibile ale Amazonului ar fi fost populate de o civilizație antică, ale căror urme au fost îngropate de junglă. Descoperirile au fost făcute în urma unui amplu studiu efectuat cu mai multe drone, care au reușit să observe ruinele...

Preluat de la EVZ