Crimă oribilă petrecută aseară, la orele 22.00, în satul Unțești, județul Vaslui. Simona Balan, de 21 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă cu două lovituri de cuțit de fostul concubin, Andrei Negruț, de 28 de ani, cu care avea copiii. Acesta, părăsit de Simona Balan de peste un an, din cauza violenței familiale, s-a dus aseară peste fosta concubină, care era acasă la mama ei, în Unțești, cu unul dintre copii. Bărbatul i-a înfipt cuțitul de două ori în gât Simonei, care s-a prăbușit într-o baltă de sânge în fața copilului și a familiei.

Ambulanța sosită la fața locului a putut doar să constate decesul femeii, iar poliția l-a reținut pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat de procurorii criminaliști, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. În aceste momente se fac cercetări, suspectul fiind audiat, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii oribilei crime.

Potrivit vremeanoua.ro, Simona Balan a trăit în concubinaj cu Andrei Negruț până acum mai bine de un an, la Ulea, comuna Bogdănești, având cu el patru copii. L-a părăsit din cauza violențelor domestice, el fiind consumator de alcool și violent, ea luând de multe ori bătaie. Pe fondul acestor violențe domestice, Simona și-a luat copiii și a plecat la mama ei, în satul Unțești, acolo unde mama trăia și ea în concubinaj cu un bărbat. De un an de zile, Simona avea o legătură cu un alt bărbat, iar Andrei Negruț, pe fondul geloziei, o amenința permanent că o va ucide. 

Destinul femeii ucise cu sânge rece de Andrei Negruț este unul crunt. Ea a fost violată ani la rând de propriul tată.

Coșmarul a început pentru Simona prin 2009, (atunci în vârstă de 13 ani) a fost abuzată sexual pentru prima oară de către tatăl biologic. Ani la rând aceasta a îndurat chinuri groaznice, fiind supusă la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, într-o zi nu a mai răbdat și a fugit de acasă la un băiat din satul Unțești, adică fix în brațele celui care avea să devină ucigașul ei, Andrei Negruț.

Ionel Bălan și-a îndreptat atenția atunci spre cea mai mică dintre fetele sale, care abia împlinise vârsta de 12 ani. Prin acelasi calvar a trecut si ea luni de zile, fără ca cineva să bănuiască ce se întâmplă în casa acestora. Totul până când bărbatul s-a dat și la fiica mijlocie. A fost singura care l-a înfruntat și a mers să povestească cadrelor didactice prin ce coșmar trece acasă. Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat în 2013 la ani 20 de ani de închisoare. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/crima-mama-a-patru-copii-injunghiata-de-fostul-concubin-simona-fusese-violata-de-tata-la-13-ani-47710.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/crima-mama-a-patru-copii-injunghiata-de-fostul-concubin-simona-fusese-violata-de-tata-la-13-ani-47710-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv