Traficul rutier pe autostrada A1 București – Pitești și pe mai multe artere din județele Dâmbovița, Argeș, Maramureș, Gorj, Prahova, Buzău se desfășoară îngreunat, miercuri dimineața, în condiții de ceață, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, polițiștii le recomandă conducătorilor auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Conform unui comunicat în cursul dimineții, din cauza unei coliziuni între două autotrenuri, circulația rutieră pe DN 13 (E 60) a fost oprită pe ambele sensuri la ieșirea din municipiul Brașov către Sighișoara.

De asemenea, din cauza ieșirii din matcă a râului Câlniștea și pătrunderea apei pe carosabil, pe DN 6, pe raza comunei Drăgănești Vlașca, în județul Teleorman, s-a instituit restricție de tonaj între localitățile Ghimpați (județul Giurgiu) și Drăgănești-Vlașca (județul Teleorman), în sensul că se interzice circulația autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată mai mică de 3,5 tone. Circulația autovehiculelor la care face referire restricția a fost deviată pe DN 61 Ghimpați (GR) – Milcovățu (GR) – DJ612 Mereni (TR) – Videle (TR) – DJ503 Videle (TR) – Târnava (TR) – DC18 Comoara (TR) – ieșirea din Drăgănești Vlașca (TR), pe DN6, spre Alexandria, și invers.

Centrul Infotrafic precizează că: DN 2N este blocat în zona localității Jitia, în județul Vrancea (arteră rutieră secundară, impracticabilă din cauza precipitațiilor din ultimele zile); DN10 Buzău – Brașov, în județul Buzău – restricționat traficul greu (peste 3,5 tone), din cauza alunecărilor de teren; DN22 Smârdan – Măcin, în județul Tulcea – restricționat traficul greu (peste 7,5 tone), din cauza inundațiilor.

Până la data de 31 martie se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona stației CF Balota, din județul Mehedinți. Din acest motiv, circulația feroviară pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta Turnu Severin și Prunișor, este întreruptă temporar.

Tot miercuri dimineața, circulația pe sensul Chitila – Chiajna al șoselei de centură a Capitalei a fost întreruptă la km 58+100 de metri. Situația a apărut ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, rezultată din topirea zăpezii, a informat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/atentie-soferi-ceata-pe-mai-multe-drumuri-din-tara-47700.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/atentie-soferi-ceata-pe-mai-multe-drumuri-din-tara-47700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv