Cotația Amazon a scăzut miercuri cu peste 6,5%, la mai puțin de 1.400 de dolari/acțiune, pierzând 1,6 miliarde de dolari, după ce jurnalistul Jonathan Swan a relatat că președintele Trump ar fi discutat în privat despre schimbarea tratamentului fiscal al firmei, pentru a ajuta întreprinderile mici.

Jurnalistul a arătat că aceste controverse fiscale, dar și cele privind utilizarea neautorizată de date cu caracter personal, care erau de așteptat să lovească Facebook, au ricoșat de fapt în cotațiile Amazon.com.

Amazon a avut un început solid în 2018, dar acum a venit prima mare lovitură pe care compania a încasat-o anul acesta.

Potrivit axios.com, președintele Donald Trump a vorbit despre schimbarea tratamentului fiscal al lui Amazon, deoarece este îngrijorat de faptul că vânzătorii mici din industria de retail au fost scoși din afacere.

Surse din anturajul președintelui SUA spun că Amazon ucide mall-urile și comercianții cu amănuntul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/actiunile-amazon-scad-cu-1-6-miliarde-dolari-dupa-controversele-privind-tratamentul-fiscal-preferential-47718.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/actiunile-amazon-scad-cu-1-6-miliarde-dolari-dupa-controversele-privind-tratamentul-fiscal-preferential-47718-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv