Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis la Brașov, după ce o fetiță de 10 ani și-a amputat două degete la un complex acvatic, în timp ce sărea de la o trambulină de trei metri.

Potrivit Poliției Brașov, fetița de 10 ani se afla cu familia la un centru de relaxare din municipiu și a fost victima unui accident în timp ce făcea o săritură de la trambulina de trei metri.

În urma accidentului, fetiței i-au fost amputate două degete de la o mână.

“Polițiștii Secției 2, împreună cu specialiști din cadrul ITM efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circumstanțele în care s-a petrecut accidentul nu sunt clare deocamdată, dar primele informații arată că fetița și-a prins mâna în bara de protecție a trambulinei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-grav-un-complex-acvatic-o-fetita-de-10-ani-si-a-amputat-doua-degete-in-timp-ce-sarea-de-la-o-trambulina-47719.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-grav-un-complex-acvatic-o-fetita-de-10-ani-si-a-amputat-doua-degete-in-timp-ce-sarea-de-la-o-trambulina-47719-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv