Hotărârea Ungariei vin în contextul în care SUA şi 14 state membre UE au decis să expulzeze diplomaţi ruşi ca reacţie la atacul neurotoxic din Marea Britanie, despre care se crede că ar fi fost orchestrat de Moscova, scrie Mediafax.

Pânâ în prezent, statele membre ale Uniunii Europene care au anunţat expulzarea unor diplomaţi ruşi sunt: Franţa (4 diplomaţi), Lituania (3), Cehia (3), Danemarca (2), Italia (2), Germania (4), Olanda (2), România (1), Polonia (4), Estonia (1), Letonia (1), Finlanda (1). În plus, Ucraina a anunţat că va expulza 13 diplomaţi ruşi în semn de solidaritate cu Marea Britanie.

Totodată, Ministerul de Externe al Macedoniei, ţară aspirantă la statutul de membru al UE, a anunţat că va expluza un diplomat rus, în semn de solidaritate cu Marea Britanie.

Tag-uri:
ungaria, masuri, rusia, atacul neurotoxic, marea britanie, diplomat rus, expulzat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1421.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1421-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Hotărârea Ungariei vin în contextul în care SUA şi 14 state membre UE au decis să expulzeze diplomaţi ruşi ca reacţie la atacul neurotoxic din Marea Britanie, despre care se crede că ar fi fost orchestrat de Moscova, scrie Mediafax. Pânâ în prezent, statele membre ale Uniunii Europene care...

Preluat de la EVZ