În 2017, The Chainsmokers au lansat în colaborare cu trupa britanică Coldplay piesa “Something just like this” care în prima zi de lansare a obținut și un record mondial. Piesa a avut peste 9 milioane de accesări într-o singură zi, performanță nereușită de nici un artist până în acel moment. 

Line up-ul Untold mai este completat de Jason Derulo, care va urca pentru prima dată pe scena festivalului Untold. În 2017 a fost prezent pe scena festivalului Neversea, în fața a peste 70.000 de fani a promis că se va întoarce în România. 

De asemenea, și legenda muzicii electronice, Tiesto, se reîntoarce la Cluj-Napoca. Artistul se află în topul preferințelor fanilor Untold.

Don Diablo, Tujamo și Fedde le Grand se reîntorc pe scena principală a festivalului Untold. De asemenea, și Kshmr și Danny Avila au fost prezenți la ediția din 2017 a festivalui Neversea și vin pentru prima dată la Cluj-Napoca. 

The Asteroids Galaxy Tour și Will Sparkscompletează line-up-ul scenei principale a festivalului. 

Până în acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Abonamentele pot fi achiziționate de pe www.untold.com.

rootstireaActualitate/Esential
În 2017, The Chainsmokers au lansat în colaborare cu trupa britanică Coldplay piesa “Something just like this” care în prima zi de lansare a obținut și un record mondial. Piesa a avut peste 9 milioane de accesări într-o singură zi, performanță nereușită de nici un artist până în acel moment.  Line up-ul Untold...

Preluat de la romania ntv