Un cioban din Tormac a avut parte de șocul vieții sale, dimineață, când s-a dus să hrănească animalele. În saivan a găsit sute de animale moarte, sfâșiate și lăsate să agonizeze până la moarte.

Au fost ucise aproximativ 300 de oi, dintre care 100 de oi mature și 200 de miei, conform primarului comunei Tormac. Edilul spune că în zonă sunt lupi, iar acum doi ani se aflau și șacali. Se știe că aceștia din urmă sunt animale de pradă feroce, care nu se mulțumesc doar să atace animalele pe care le consumă, ci ucid ” de plăcere”. În plus, șacalii se întmulțesc rapid, cu cerind în numai câțiva ani zona de sud a țării, și apoi vestul.

La locul incidentului s-au deplasat reprezentanți ai Gărzii Forestiere, ai Agenției de Mediu, dar și polițiști, care fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. În adăpostul atacat de animalele de pradă se aflau, în total, aproximativ 400 de miei și 300 de oi. (Sursa foto: Pressalert.ro)

Tag-uri:
oi, sacali, atac, sfasiate, moarte, ucise, timis, tormac, cioban, saivan


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1429.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1429-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un cioban din Tormac a avut parte de șocul vieții sale, dimineață, când s-a dus să hrănească animalele. În saivan a găsit sute de animale moarte, sfâșiate și lăsate să agonizeze până la moarte. Au fost ucise aproximativ 300 de oi, dintre care 100 de oi mature și 200 de...

Preluat de la EVZ