Un copil de 13 ani a fost violat de un băiat de aceeași vârstă, într-o clădire părăsită din localitatea Pecica, din județul Arad, iar alți doi minori au privit întreaga scenă.

Incidentul s-a petrecut, luni seara, în localitatea Pecica, din județul Arad. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, un băiat de 13 a fost abuzat sexual de un minor de aceeași vârstă, în timp ce alți doi copii priveau scena.

Incidentul a avut loc într-o clădire părăsită din orașul arădean, băiatul fiind supus la relații sexuale orale și anale de către agresor. Minorul a povestit cele întâmplate familiei, care i-a sesizat pe polițiști.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii din Pecica fac cercetări în acest caz, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

“S-a dat număr unic la dosar aseară (n.r. luni), dosarul este la Poliția Pecica în cercetări și este în fază incipientă. Cert este că toți implicați în incident sunt minori”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, procurorul Antoanella Ianotă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/socant-copil-de-13-ani-violat-de-un-baiat-de-aceeasi-varsta-intr-o-cladire-parasita-alti-doi-copii-au-privit-intreaga-scena-47680.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/socant-copil-de-13-ani-violat-de-un-baiat-de-aceeasi-varsta-intr-o-cladire-parasita-alti-doi-copii-au-privit-intreaga-scena-47680-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv