Toate acestea se întâmplă în cimitirul Sfântul Ioan din Liverpool, Marea Britanie, unde vânătorii de fantome susțin că au văzut „un soldat” din anii 1600 care merge pe lângă pietrele de mormânt. Imaginile care ar indica prezența din altă lume au fost surprinse pe cameră, incitând imaginația pasionaților de paranormal, scrie Daily Mail.

Fantoma a fost văzută de Louisa Farell, în timp ce se plimba prin cimitir, iar femeia spune că soldatul purta o armură și o uniformă care indică proveniența sa de acum patru secole.

Vânătorii de apariții paranormale au pretins întotdeauna că locația este bântuită, iar imaginile surprinse pe 7 martie le-ar confirma ipoteza, spun aceștia.

În imagini se vede o figură care poarte armură de piept, mâini și coate, care arată precum cea din Răzbiul Civil englez, conform Liverpool Echo. De asemenea, în filmare apare și ceea ce pare a fi fața soldatului.

Sursa VIDEO: Daily Mail

Tag-uri:
cimitir, fantoma, soldat, fantoma soldat, fantoma Anglia, Liverpool, fantoma cimitir


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1439.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1439-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Toate acestea se întâmplă în cimitirul Sfântul Ioan din Liverpool, Marea Britanie, unde vânătorii de fantome susțin că au văzut „un soldat” din anii 1600 care merge pe lângă pietrele de mormânt. Imaginile care ar indica prezența din altă lume au fost surprinse pe cameră, incitând imaginația pasionaților de...

Preluat de la EVZ