Ion Cristoiu: O întrebare dificilă: în jurnal, Elena Udrea scrie că episodul cu fotografiile de la Paris sunt opera lui Coldea, a fost un întreg raport. Eu vă întreb, circulă zvonul că site-ul ăla pe care au fost publicate pozele cu Bica l-ați făcut dumneavoastră.

Sebastian Ghiţă: E fals. Dar am știut de acel site. Nu am făcut eu site-ul, l-a făcut cel care a făcut pozele.

– A fost un sandviș serios, care a fost și a dispărut.

-Da, întâmplător eu eram foarte prezent pe internet și am văzut site-ul. Vă dați seama, au fost puse acolo ca să fie preluate de presă.

„S-o pună pe Udrea în urma lui Macovei”

– Dar, atunci, nu au fost preluate de România TV, ci de Antena.

– Este irelevant, nu îmi mai aduc aminte acum cine le-a dat prima dată.

– Domule Sebastian Ghiță, un site care se face acum și dispare mâine e făcut de băieți.

– Se prea poate, se întâmplă în lumea civilizată.

– După dumneavoastră, care vă pricepeți atât de bine…Ipoteza, toată opera de la Paris…

– Cineva care a avut un interes să influențeze rezultatul din alegerile prezidențiale, adică s-o pună pe Elena Udrea în urma Monicăi Macovei.

– Interesant! Și erau niște profesioniști.

– Așa par pozele, nu par făcute de paparazzii de la Cancan.

– Și nici site-ul.

– Da, și nici site-ul.

– De ce Traian Băsescu, după ce a primit raportul, că ei au primit un raport de la servicii, de la Coldea, a renunțat să-l mai demită pe Coldea și nici acum nu dă publicității raportul. Ce putea să conțină raportul, în afară de faptul că nu suntem noi (n.r – SRI). Au fost ei?

– Nici Udrea și Bica nu erau uși de biserică. Și sunt convins că Coldea i-a spus președintelui cu mult timp înaine: „Nu cu Bica, nu e bine. Nu e în regulă, domnule președinte”. Acea instituție, DIICOT, va porni pe un drum mafiotic. Băsescu nu asculta de serviciu, asculta mai mult de Udrea. Și dacă Coldea i-a pus președintelui în față un raport, cu opera, viața și activitatea Bica – Udrea, cred că Băsescu a zis: „Da, dă-ne Coldeo poze. Fugiți cu raportul ăsta de aici”.

„E greu să te fereşti de SRI”

– Aaa, de aia nici nu-l publică.

– Coldea i-a zis: „Bine, vă facem un raport cu ce crede serviciul despre Bica și pozele de la Paris”. Și dacă i-au scris acolo hoții, arabi, furturi, TVA-uri, te mir ce minuni, Băsescu mai, mai că nu a făcut infarct.

– Și despre Udrea scriau.

– Erau foarte bune prietene. Acuma eu nu știu câte afaceri făceau împreună.

– Dezvăluirea dumneavoastră este foarte interesantă pentru că întrebarea era așa. Eu am crezut că raportul făcut de Coldea era așa: nu suntem noi (SRI-n.r.). Și zic, bă, dar de ce nu-l dau? Acuma dacă spuneți că arăta că merita publicat, au dovedit că merita publicarea pozelor.

– E greu să te ferești de SRI, să nu știe SRI ceva. Doar Bica cu Udrea erau naive, Udrea credea că dacă o pune pe Bica la DIICOT și-a luat procuratura pe persoană fizică și fac d-astea, arestări, vând dosare, iau dosare, pun dosare, acolo, prin București. Totuși, într-un stat serios nu poți lăsa pe cineva să tranzacționeze dosare. Ați văzut ce i s-a întâmplat și fratelui lui Băsescu, până la urmă. Evident, că niște limite există în orice funcție ajungi, în orice poziție. Totuși, vine SRI-ul ăsta și își mai face și treaba. Nu te lasă să te joci cu viața omului, doar că ești prietena consilierei președintelui.

– Credeți că Băsescu i-a spus lui Udrea ce conținea raportul?

Tag-uri:
udrea, bica, ghita, cristoiu, interviu ghita, interviu cristoiu ghita, bica paris, paris, udrea paris


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1452.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1452-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Ion Cristoiu: O întrebare dificilă: în jurnal, Elena Udrea scrie că episodul cu fotografiile de la Paris sunt opera lui Coldea, a fost un întreg raport. Eu vă întreb, circulă zvonul că site-ul ăla pe care au fost publicate pozele cu Bica l-ați făcut dumneavoastră. Sebastian Ghiţă: E fals. Dar...

Preluat de la EVZ