Deşi, în mod normal, acesta este o veste bună pentru angajaţi, 67,1% dintre ei au cerut să fie exceptaţi de la acest program, pe motiv că doresc să lucreze. Refuzul a fost categoric, se va lucra peste program doar în cazuri speciale.

Pare amuzant procedeul: o companie din Japonia care oferă servicii de securitate şi curăţenie, a creat o dronă care încearcă să îi determine pe angajaţi să plece acasă şi să nu mai stea peste program.

Drona „T-Friend” zboară pe deasupra birourilor şi pune muzică. Este folosită melodia scoţiană „Auld Lang Syne”, prin care magazinele din Japonia anunţă că se apropie ora închiderii, informează go4it.ro.

Tag-uri:
PC, oprite automat, Seul, Japonia, dronă, ore peste program


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1435.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1435-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Deşi, în mod normal, acesta este o veste bună pentru angajaţi, 67,1% dintre ei au cerut să fie exceptaţi de la acest program, pe motiv că doresc să lucreze. Refuzul a fost categoric, se va lucra peste program doar în cazuri speciale. Pare amuzant procedeul: o companie din Japonia...

Preluat de la EVZ