“N-ai cum să nu iubești viața și frumusețea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi și reinființa. Intâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieții tale.”, asa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumusețe.

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-și înțelege frumusețea dincolo de aparențe și criterii: “Eu sunt voce. Vocea pe care am moștenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învățat ce i se potrivște și ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu.”

Miss Romania 1992, actrița Alina Chivulescu a explicat cum frumusețea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înâlțimea clasică sau de culoare ochilor: “Sunt bunătatea învățată acasă. Sunt respectul pe care îl arăt față de mine, de cei dragi și de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipă trăită. Am învățat să mă iubesc pe mine așa cum sunt Eu. E cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată. Oriflame inseamna provocare.”

Care este definiția frumuseții și care sunt cele trei calități pe care ar trebui să le aibă o femeie frumoasă în viziunea unor barbati celebri din Romania.

„Cel mai important aspect și esențial, după părerea mea, este feminitatea care în ultimul timp a început să se piardă. E un cumul de aspecte: de la o piele bine îngrijită, la un corp armonios și păr frumos până la un zâmbet sugubaț.” – așa a răspuns Razvan Fodor la întrebarea „Cum descrii o femeie frumoasă.”

“Ultima oară când m-am îndrăgostit de o femeie a fost acum 11 ani și acea femeie e nevastă’mea. 3 calități – păi nu m-aș duce direct la ele și aș povesti de o chestie pe care o văd eu în ultima vreme, în societatea asta. A apărut această boală pe care eu o numesc GSBM – gene, sprâncene, buze, mese. Această boală a lovit letal spre fatal în tot ce înseamnă feminitate. Din fericire, atât fetele cât și băieții au început să se dezvolte, să meargă la sală, să-și dezvolte armonios corpul, însă din păcate strică frumusețea de corp cu această boală – GSBM. Revin la cele 3 calități care mi-au plăcut la Irina: zambet cald și larg, posterior frumos, păr frumos” – Răzvan Fodor.

Radu Valcan descrie o femeie frumoasă așa cum ar descrie-o pe Adela: „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante 3 calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie și acum vorbesc de Adela, au fost mai mult de 3: m-a impresionat râsul, felul ei de-a fi, vesela mereu, bunătatea și talentul, pentru ca Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spune Radu Valcan.

Tag-uri:
frumusete, Oana Pellea, Feli, Alina Chivulescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/938a0456.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/938a0456-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
“N-ai cum să nu iubești viața și frumusețea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi și reinființa. Intâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieții tale.”, asa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumusețe. Feli a povestit cum a...

Preluat de la EVZ