Brittany Zamora, o profesoară de clasa a şasea din Arizona este acuzată că a făcut sex cu un elev de doar 13 ani. Potrivit informațiilor oferite de Daily Star, femeia i-ar fi cerut adolescentului să întreţină raporturi sexuale cu ea „în fiecare zi, fără limită de timp”. Mai mult, New York Post mai informează că cei doi au făcut sex oral chiar în sala de clasă.

Femeia are 27 de ani şi este profesoară la Şcoala Elementară de la Academia de Ştiinţe Las Brisas din Goodyear. Aceast este acuzată că a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu un elev de-al său, de doar 13 ani. Zamora şi adolescentul au comercializat fotografii cu conţinut pornografic, după cum a declarat băiatul poliţiei, spunând că relaţia lor a început atunci când profesoara căsătorită a început să „flirteze” cu el într-un grup de chat din clasă. Apoi, a urmat un schimb de fotografii indecente și mărturisiri fierbinți între cei doi. Cel care a avut „inițiativa” de a face sex a fost chiar băiatul, care i-a mărturisit dorința arzătoare profei de clasă, mai scrie Daily Star.

„Dacă aş putea să renunţ la slujbă şi să fiu cu tine toată ziua, aş face-o”, i-a spus Zamora tânărului, într-un schimb de sms-uri. Ulterior, femeia a fost arestată, după ce părinţii au găsit mesajele care indicau o relaţie sexuală între ei. Textele au fost descoperite după ce părinţii băiatului au instalat o aplicaţie pentru a-i monitoriza telefonul.
Judecătorul a decis ca femeia să fie reținută și i-a fixat o cauțiune de 250.000 de dolari.

Sursă foto: dailystar.co.uk

Tag-uri:
profesoara perversa, relatii sexuale, sex oral, elev minor, Brittany Zamora


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1418.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1418-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Brittany Zamora, o profesoară de clasa a şasea din Arizona este acuzată că a făcut sex cu un elev de doar 13 ani. Potrivit informațiilor oferite de Daily Star, femeia i-ar fi cerut adolescentului să întreţină raporturi sexuale cu ea „în fiecare zi, fără limită de timp”. Mai mult,...

Preluat de la EVZ