Recent, Maria Gheorghiu a făcut o premoniție care a speriat pe toată lumea. Ea susține că o cântăreață de muzică populară va fi călcată de mașină.

„Aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: ‘Și poate fi bară, pentru solista de muzică populară în orice moment’. (…) Văd o femeie subțirică la trup, nu-i vedeam chipul clar, și-o văd cum ridică ambele mâini în sus și cu poșeta în mâna sa dreaptă, venind ca și împinsă din spate, venind cu viteza spre în față și țipând. Cred că din spatele ei și a celorlalți pietoni, a venit o mașină cu mare viteză și a lovit-o pe solista de muzică populară. Așa se manifesta sărăcuța. Ca și cum ar fi lovit-o ceva din spate!

Dragii mei, eu nu știu despre cine este vorba. Deoarece nu i-am văzut chipul și nici nu mi s-a spus numele. Dar din nefericire, vom auzi de astfel de tragedie în care va fi implicată o solistă de muzică populară. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca s-o ocrotească și să-i îndepărteze de la fața ei această grea cumpănă!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Tag-uri:
gheorghiu, maria gheorghiu, accident, cantareata, muzica populara, premonitie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1428.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1428-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Recent, Maria Gheorghiu a făcut o premoniție care a speriat pe toată lumea. Ea susține că o cântăreață de muzică populară va fi călcată de mașină. „Aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: ‘Și poate fi bară, pentru solista de muzică populară în orice moment’. (…)...

Preluat de la EVZ