Pe lângă muzică, Giulia este un vlogger cu experiență și o mamă devotată. Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, artista a mărturisit că, în relația de cuplu dintre ea și soțul său, Vlad Huidu, nu există momente de plictiseală, așa cum reiese si din noua piesă a acesteia, „Îmi dă fiori”.

„Este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Mie, fiori îmi dau îmbrățișările copiilor mei, fiecare atingere a soțului meu, momentele petrecute pe scenă. Sunt o norocoasă!”, a spus Giulia, pentru Ciao.ro.

Viața Giuliei nu a fost tot timpul „roz. Tot recent, artista a spus că a fost înșelată de un fost iubit. „Eu nu m-am gândit. Am fost pusă în situația asta, însă acum foarte mulți ani. Cred că și infidelitatea poate fi trată”, a dezvăluit Giulia pentru Revista VIVA.

Tag-uri:
giulia, giulia huidu, sot giulia, viata de familie, vlogger


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1409.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1409-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Pe lângă muzică, Giulia este un vlogger cu experiență și o mamă devotată. Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, artista a mărturisit că, în relația de cuplu dintre ea și soțul său, Vlad Huidu, nu există momente de plictiseală, așa cum reiese si din noua piesă a acesteia, „Îmi dă...

Preluat de la EVZ