Un martor al incidentului care a avut loc în clădirea Uniunii Cineaștilor din Capitală, când o femeie de aproximativ 50 de ani a căzut în gol cu liftul, a explicat, pentru Mediafax că aceasta a vrut să urce la etajul 3 al clădirii, dar liftul nu a urcat decât până la etajul 1 și apoi a cedat.

Potrivit sursei citate, femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a vrut să urce, marți, la etajul trei al clădirii Uniunii Cineaștilor din Capitală, etaj pe care îl închiriase pentru firma de traduceri pe care o conduce, însă liftul nu a urcat decât până la etajul 1, iar apoi a cedat, femeia căzând astfel în gol.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat, marți, că incidentul a avut loc în clădirea care aparține Uniunii Cineaștilor, de pe strada Mendeleev din Sectorul 1 al Capitalei.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind conștientă.

Poliția Capitalei a anunțat că apelul la numărul unic de urgență 112, prin care a fost sesizat incidentul, a fost înregistrat în jurul orei 10.00. Polițiștii Secției 1 din Capitală au demarat investigații ca să stabilească cauzele și condițiile în care s-a produs incidentul, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/femeie-ranita-dupa-ce-a-cazut-in-gol-cu-liftul-47681.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/femeie-ranita-dupa-ce-a-cazut-in-gol-cu-liftul-47681-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv