Sfârșit cumplit pentru doi soți dintr-o localitate buzoiană. Oamenii au murit arși de vii după ce mașina lor a fost lovită de un bolid intrat pe contrasens și a luat foc. Martorii nu au reușit să-i salveze, iar pompierii i-au găsit carbonizați între fiare după ce au stins flăcările. Șoferul vinovat, un tânăr de 26 de ani, conducea o mașina cu volanul pe dreapta și a vrut să depășească o coloană, dar nu s-a asigurat suficient. El si un prieten al său, pasager în limuzină, au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe drumul național 10 Buzău-Brașov. Soții Gheorghe și Ionela Ilie, de 62 de ani, învățători în comuna Brăești, se întorceau acasă, din Buzău. Nu au mai apucat pentru că în apropierea localității Sătuc o mașină ieșită din coloana de pe contrasens i-a izbit în plin. Autoturismul Cielo în care se aflau a luat foc imediat după impact, iar flăcările au cuprins rapid întreaga mașină. Martorii au privit neputincioși cum ocupanții mașinii ard. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit în mașină trupurile carbonizate. Martorii cred că e posibil ca cei doi soți să fi fost deja decedați din impact când au izbucnit flăcările.

Polițiștii nu au niciun dubiu că vinovat de accident este tânărul de 26 de ani care conducea autoturismul Audi cu numere roșii și cu volanul pe dreapta. Tânărul și un prieten al său pe care îl avea pasager în mașină au ajuns la spital și sunt în afara oricărui pericol. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/91-47685.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/91-47685-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv