Bărbatul a avut probleme grave de sănătate, iar acum șase ani a scăpat ca prin minune. Atunci nimeni nu mai spera într-un minune. „În urmă cu șase ani, Harry a ajuns de urgență la spital. Avea o respirație sacadată și transpirații abundente. Era într-o stare atât de gravă, încât medicii au anunțat atunci familia că nu mai este nimic de făcut și să se aștepte la tot ce-i mai rău. Bărbatului i se descoperise un diabet în fază avansată și șansele de supraviețuire erau minime.

Poate tocmai de aceea, rudele au început să se intereseze și de un loc de veci. Ba chiar și de haine de o eventuală înmormântare. Ce mai…era jale mare la Târgoviște. Din fericire, după câteva zile de tratament și intervenția promptă a medicilor, și-a revenit și a plecat pe picioarele lui din clinică. Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat și acum, când un stop cardio-respirator l-a doborât definitiv”, au declarat prietenii familiei Reghecampf, potrivit Wowbiz.ro.

Se pare că înmormântarea va avea loc pe 27 martie, apoi Reghecampf de va întoarce la Abu Dhabi pentru a fi pe bancă la finala Cupei Ligii Emiratelor Arabe Unite.

Tag-uri:
Reghecampf, ana maria prodan, deces, harry Reghecampf, boala, detalii


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1407.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1407-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Bărbatul a avut probleme grave de sănătate, iar acum șase ani a scăpat ca prin minune. Atunci nimeni nu mai spera într-un minune. „În urmă cu șase ani, Harry a ajuns de urgență la spital. Avea o respirație sacadată și transpirații abundente. Era într-o stare atât de gravă,...

Preluat de la EVZ