Un bărbat de 43 de ani din Brașov s-a dus marți la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov, pentru a anunța că și-a ucis soția și cei doi copii. Afirmațiile s-au dovedit reale, iar în prezent bărbatul se află în custodia polițiștilor.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliștii „Adevărul“ că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Șinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigașul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelație religioasă, în urma căreia ar fi înțeles că trebuie să își ia viața.

Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) și marți (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuțit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său. Pentru că nu a reușit să-și ia viața, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a așteptat să adoarmă soția și cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuțit.

Aceleași surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violență domestică legate de ucigaș. La această oră, Florin Mircea Buliga este în continuare audiat de anchetatori.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/criminalul-care-si-a-macelarit-sotia-si-copiii-a-avut-o-revelatie-la-manastire-47686.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/criminalul-care-si-a-macelarit-sotia-si-copiii-a-avut-o-revelatie-la-manastire-47686-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv