O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în această după-amiază. Echipajul medical se deplasa către locuința unui pacient.

Două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au intervenit în această după-amiază, în cazul unui accident rutier în care a fost implicată o ambulanță aparținând aceluiași serviciu. Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Cumpăna, alături de ambulanță mai fiind implicată o mașină.

Reprezentanții SAJ Constanța au declarat că echipajul implicat în accidentul rutier se deplasa cu semnalele sonore și luminoase pornite la o pacientă de 49 de ani din Cumpăna. Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit două victime, o asistentă medicală cu traumatism de membru inferior, traumatism de coloană lombară, care a fost transportată la spital, și o persoană din cealaltă mașină implicată în coleziune care a refuzat transportul la unitatea medicală.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-ambulanta-implicata-intr-un-accident-asistenta-medicala-ranita-galerie-foto-47687.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-ambulanta-implicata-intr-un-accident-asistenta-medicala-ranita-galerie-foto-47687-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv