Accidentul de la Cumpăna, în urma căreia o asistentă medicală a fost rănită, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Polițiștii de la Rutieră spun că vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 23 de ani, care conducea o autoutilitară pe Șoseaua Constanței.

”După intersecția cu strada Ion Minulescu, conducătorul în cauză nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanță, aceasta având in funcțiune semnalele luminoase și sonore”, au arătat polițiștii.

În urma accidentului, asistenta medicală de pe ambulanță a suferit un traumatism la un picior și un traumatism de coloana lombară, fiind transportată la spital în stare stabilă.

De asemenea, șoferul vinovat a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar a refuzat transportul la spital.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-accident-provocat-de-neatentia-unui-sofer-de-23-de-ani-o-asistenta-medicala-ranita-momentul-surprins-de-camere-video-47694.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-accident-provocat-de-neatentia-unui-sofer-de-23-de-ani-o-asistenta-medicala-ranita-momentul-surprins-de-camere-video-47694-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv