Totul a izbucnit după ce socrul lui Sebastian Ghiță a intrat în direct și a declarat că s-a trezit cu conturile blocate de către DNA.

La rândul său, deputatul Dan Vîlceanu a precizat, la rândul său că este victima ANAF-ului, dar nu apare la televizor să se plângă.

Codrin Ștefănescu a reacționat și astfel a izbucnit un scandal monstru. Relatăm mai jos schimbul dur de replici:

„Dan Vîlceanu: Nu numai DNA-ul face asta și ANAF-ul face la fel.

Codrin Ștefănescu: Nu despre asta este vorba. Nu ăsta era subiectul.

Dan Vîlceanu: Domnule Codrin Ștefănescu, știți care este diferența dintre mine și dumneavoastră? Diferența dintre mine și alții? Că eu nu vin să mă plâng la televizor că mi s-a făcut un abuz.

Codrin Ștefănescu: Domnul Cârstea se plânge? Spune ce s-a întâmplat. Ce trebuia să facă, să tacă doar ca să fie PNL-ul mulțumit sau cum ?

Dan Vîlceanu: Pe bune, v-am ascultat.

Codrin Ștefănescu: Păi nu vă înțeleg logica. Faptul că s-a întâmplat un abuz, putem discuta despre asta la 28 de ani de la Revoluție ? Eu și camarazii mei pentru asta ne-am riscat viața.

Dan Vîlceanu: Eu nu-l consider pe domnul Ghiță un înger.

Codrin Ștefănescu: Vorbim despre socrul domnului Ghiță, cu conturile blocate pentru că a făcut o declarație zilele trecute.

Dan Vîlceanu: Și eu sunt călcat în picioare zilnic, domnule Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: Vă calcă liderul vostru în picioare, care dansează cu ăștia de la Rezist.

Dan Vîlceanu: Instituțiile dumneavoastră mă calcă în picioare, domnule Ștefănescu”.

Tag-uri:
stefanescu, scandal, televizor, replici, cearta, direct, liberal, vilceanu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1467.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1467-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Totul a izbucnit după ce socrul lui Sebastian Ghiță a intrat în direct și a declarat că s-a trezit cu conturile blocate de către DNA. La rândul său, deputatul Dan Vîlceanu a precizat, la rândul său că este victima ANAF-ului, dar nu apare la televizor să se plângă. Codrin Ștefănescu a...

Preluat de la EVZ