Angajații firmei administrate de bărbatul care și-a omorât soția și cei doi copii spun că bărbatul nu era violent și nici nu părea violent. ”Era ortodox, nu avea altă credință. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soția”, spune o angajată.

O angajată a firmei care se ocupă de vânzarea unor aparate medicale și care este administrată de bărbatul suspectat de triplă crimă a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta nu era violent.

”Noi suntem aici cu oamenii, nu știm nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut și atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm și nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credință. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soția. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata.

La rândul său, Traian Tomescu, președintele Asociației Generale a Inginerilor din România, sucursala Brașov, din care făcea parte și Florin Mircea Buliga, a declarat și el că bărbatul nu a dat vreodată semne de violență.

”Eu de aproximativ doi ani nu prea m-am mai văzut cu el. Nu a participat nici la activități și chiar voiam să-l caut să-l întreb ce s-a întâmplat. Nu era un om violent, periculos. Mă surprinde ceea ce s-a întâmplat”, a spus Tomescu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/angajatii-firmei-administrate-de-barbatul-care-si-a-omorat-familia-nu-era-abatut-nici-violent-47684.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/angajatii-firmei-administrate-de-barbatul-care-si-a-omorat-familia-nu-era-abatut-nici-violent-47684-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv