UPDATE.Conform iformațiilor furnizate de vicepreședintele Uniunii Cineaștilor din România (UCR), Liviu Precup, liftul a căzut circa un metru în gol deoarece căderea a fost oprită de dispozitivele de frânare. Victima nu lucrează la Uniunea Cineaștilor, ci la o firmă care a închiriat un spațiu la etajul al treilea. Este vorba de o femeie de aproximativ 40 de ani care a suferit o leziune la piciorul drept, ikar medicii, pentru mai multă siguranță i l-au pus în gips.

„Liftul s-a oprit cam la 60 de centimetri sub nivelul pragului de la intrare. Am chemat SMURD-ul și au scos-o pe femeie de acolo. Era conștientă, vorbea…”, ne-a relatat Liviu Precup. Acesta a adăugat că, din primele informații obținute de la administratorii ascensorului reiese că a fost vorba despre o defecțiune tehnică, deși liftul se afla în perioada de garanție, următoarea revizie fiind planificată în luna aprilie.

„Liftul a fost pus în funcțiune în anul 1998, dar, din motive obiective, funcționa doar pentru două etaje”, a adăugat vicepreședintele UCR.

Inciend șocant în București. Un lift s-a prăbușit în gol, în timp ce o femeie se afla în interior. Incidentul a avut loc în clădirea situată pe strada Mendeleev 28-30, acolo unde se află sediile mai multor instituții.

Se pare că liftul s-a prăbușit de la etajul al treilea, au declarat, pentru EVZ, surse judiciare.

Conform primelor informații furnizate de ISU București Ilfov, liftul s-a prăbușit în corpul de clădire în care se află sediul Uniunii Cineaștilor din România. Echipajele de pompieri și SMURD care au intervenit la fața locului au găsit victima conștientă și a fost transportată la Spitalul de Urgență „Floreasca”. ISU transmite că au acționat Detașamentul Special de Salvatori și două ambulanțe SMURD.

Totodată, Poliția Capitalei transmite că, în această dimineață, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul, că pe rază sectorului 1, o femeie a suferit o vătămare în urmă căderii cu liftul. La față locului s au deplasat echipaje de salvatori, care au transportat persoană la spital, precum și polițiști ai Secției 1, care au demarat investigațiile în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s a produs acest incident. Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tag-uri:
lift, prabusit, alerta, ISU, cladire, importanta, Bucuresti, victima


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1449.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1449-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE.Conform iformațiilor furnizate de vicepreședintele Uniunii Cineaștilor din România (UCR), Liviu Precup, liftul a căzut circa un metru în gol deoarece căderea a fost oprită de dispozitivele de frânare. Victima nu lucrează la Uniunea Cineaștilor, ci la o firmă care a închiriat un spațiu la etajul al treilea. Este...

Preluat de la EVZ