La sediul IPJ Brașov s-a prezentat, marți, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care a afirmat că și-a omorât soția și cei doi copii.

În urmă primelor verificări, acest lucru se confirmă. Bărbatul și-ar fi ucis soția, în vârstă de 42 ani, precum și copiii, în vârstă de 18 ani (față) și 13 ani (băiat).

Polițiștii și conducerea IPJ s-au deplasat la locul comiterii faptei. Autorul este reținut și cercetat pentru infracțiunea de omor. Înainte de fapta oribilă, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. Pentru că nu a reușit, ucigașul a așteptat ca familia să doarmă pentru a comite crimele, precizează Antena3.

Tag-uri:
brasov, ipj


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1444.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1444-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
La sediul IPJ Brașov s-a prezentat, marți, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care a afirmat că și-a omorât soția și cei doi copii. În urmă primelor verificări, acest lucru se confirmă. Bărbatul și-ar fi ucis soția, în vârstă de 42 ani, precum și copiii, în vârstă de 18...

Preluat de la EVZ