Un polițist din Iași a dat dovadă de multă perspicacitate atunci când a găsit un portofel plin cu bani, într-un mall din oraș. Bărbatul se afla în timpul liber, când a descoperit uitat pe o canapea din centrul comercial un portofel cu 3.500 de euro și 1.600 de lei, scrie Ziarul de Iași.

Agentul șef-adjunct de poliție Valinte Radu a fost abordat, la scurt timp după aceea, de un bărbat care susținea că portofelul îi aparține. Însă cum acesta nu a putut să spună exact câți bani se aflau în interior, polițistul și-a dat seama că acesta încerca să îl păcălească.

„Deși era în timpul liber, polițistul ieșean a demarat verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anunțând totodată și dispeceratul Poliției Municipiului Iași cu privire la acest aspect. Nu după mult timp, polițistul a identificat deținătorul portofelului: un tânăr, de 20 ani, care venise la cumpărături pentru nuntă cu viitoarea sa soție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-politist-a-gasit-in-mall-un-portofel-cu-4-000-de-euro-un-barbat-a-incercat-sa-l-pacaleasca-47656.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-politist-a-gasit-in-mall-un-portofel-cu-4-000-de-euro-un-barbat-a-incercat-sa-l-pacaleasca-47656-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv