„În campania electorală, Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timişoara, şi l-a cărat cu maşina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidaţi. Credeţi că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiţă, la RomâniaTV.

Întrebat ce i-a spus, Sebastian Ghiţă susţine că i-a atras atenţia că se implică în campania electorală.

„I-am spus ”Codruţa, tu îţi bagi nasul în campania electorală, nu prosteşti pe nimeni. Eşti doar sluga unora”, a mai afirmat acesta.

Fostul parlamentar spune că procurorul şef al DNA a insistat că e greşeala unor procurori din ţară., dar DNA a ascuns dosarul lui Sârbu.

„Un procuror tâmpit la DNA Braşov, la Ploieşti Onea era tâmpit. Dintr-o dată se tâmpeau unii şi Kovesi credea că prosteşte pe toată lumea. Jumătate era dirijată de şefii ei, jumătate făcea aşa să mai apară la TV. O să se spele pe mâini ”Uncheselu, Onea, Portocală, nişte tâmpiţi, eu eram şefă minunată” Kovesi poate spune asta lui mutu”,a mai spus acesta.

Fostul parlamentar a spus în trecut că a avut o relaţie apropiată cu Laura Codruţa Kovesi, care a fost inclusiv acasă la el în Ploieşti. Ghiţă susţine că a cunoscut-o pe şefa DNA la petrecerile de la sediile SRI.

Tag-uri:
ghita, kovesi, dna, alegeri, campanie electorala, dosar penal, ilie sarbu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1297.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1297-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„În campania electorală, Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timişoara, şi l-a cărat cu maşina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidaţi. Credeţi că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiţă, la RomâniaTV. Întrebat ce i-a spus, Sebastian Ghiţă susţine că i-a atras atenţia că...

Preluat de la EVZ