Cei trei tineri din Caracal, din aceeași familie, morți în accidentul rutier petrecut în urmă cu o săptămână în Olanda, au fost înmormântați, luni, după ce duminică fuseseră repatriați.

Sute de persoane au fost prezente, luni, la înmormântarea care a avut loc la Caracal. Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu și Aurel Soreanu sunt tinerii care și-au pierdut viața în urma tragicului accident petrecut în urmă cu o săptămână.

Trupurile neînsuflețite ale celor trei tineri au fost repatriate, duminică. Toate cheltuielile de repatriere a fost suportate de Guvernul olandez și coordonate de Ministerul de Externe.

Cosmin, sora acestuia Adina și soțul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, și în urmă cu săptămână se întorceau spre orașul german Goch, unde locuiau, după ce ieșiseră din tură. Alături de cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit într-un accident rutier petrecut în Olanda.

Tragedia s-a petrecut pe o șosea din sudul țării, N270, dar nu se știe deocamdată ce anume a cauzat accidentul. Cert e că românii ieșiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trei-tineri-din-aceeasi-familie-care-au-murit-in-accidentul-din-olanda-condusi-pe-ultimul-drum-47657.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trei-tineri-din-aceeasi-familie-care-au-murit-in-accidentul-din-olanda-condusi-pe-ultimul-drum-47657-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv