Însă decizia trebuie luată de o instanţă sârbă, iar procesul se prelungeşte. Tudorel Toader neagă că s-ar fi întâlnit şi cu Sebastian Ghiţă. „Cum poate să participe el la o discuţie oficială între doi miniştri ai Justiţiei?

Instanţa a cerut lămuriri suplimentare, le-am transmis, pe 9 martie au ajuns la dânşii. Judecătorii urmează ca, pe baza întregii documentaţii administrate, să se pronunţe cu privire la cererea de extrădare”, a adăugat Tudorel Toader conform Digi24.

Atunci când vine vorba e procedură, Toader zice că până la o decizie privind extrădarea lui Sebastian Ghiță, ministrul a spus: „O întrebare la care pot răspunde numai judecătorii, nu ministrul Justiţiei”.

Tag-uri:
toader, tudorel toader, vizita, belgrad, extradare, sebastian ghita


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1342.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1342-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Însă decizia trebuie luată de o instanţă sârbă, iar procesul se prelungeşte. Tudorel Toader neagă că s-ar fi întâlnit şi cu Sebastian Ghiţă. „Cum poate să participe el la o discuţie oficială între doi miniştri ai Justiţiei? Instanţa a cerut lămuriri suplimentare, le-am transmis, pe 9 martie au ajuns...

Preluat de la EVZ