Întrebat dacă a luat o decizie după evaluarea secretarilor de stat, Tăriceanu a răspuns că da. „Decizia am luat-o, dar nu am anunţat-o. O să anunţăm când facem schimbările la secretarii de stat. Vă lăsăm să aveţi o surpriză”, a precizat liderul ALDE.

De asemenea, în privinţa evaluării miniştrilor, acesta a reiterat că este prea devreme pentru acest lucru, având în vedere că Guvernul a fost recent instalat, potrivit mediafax.ro.

„Altfel, facem lunar evaluări în ceea ce înseamnă îndeplinirea termenlor, sarcinilor, din programul de guvernare şi, dacă apar anumite probleme, obstacole, atunci sigur că putem să discutăm cu colegii noştri miniştri, să ne explice de ce au intervenit aceste întârzieri, nerealizări şi acest lucru îl facem permanent”, a adăugat Tăriceanu.

Ce a declarat președintele ALDE despre remanierea miniștrilor

Totodată, preşedintele ALDE a susţinut că nu a discutat despre remanierea miniştrilor ALDE nici în partid, nici cu liderul PSD, Liviu Dragnea, şi nici nu premierul Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Energiei, Anton Anton, după ce au apărut informaţii în spaţiul public referitoare la o posibilă remaniere a acestuia, Tăriceanu a răspuns: „Da, sunt foarte mulţumit. Nu a fost niciun zvon, asta a fost o ştire de presă fără să existe în spate nimic concret, deci intră la categoria a ceea ce, mai nou, se numeşte fake-news”.

Tag-uri:
tariceanu, evaluare, ministri, secretari


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1350.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1350-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat dacă a luat o decizie după evaluarea secretarilor de stat, Tăriceanu a răspuns că da. „Decizia am luat-o, dar nu am anunţat-o. O să anunţăm când facem schimbările la secretarii de stat. Vă lăsăm să aveţi o surpriză”, a precizat liderul ALDE. De asemenea, în privinţa evaluării miniştrilor, acesta...

Preluat de la EVZ