Astfel, un cod galben va fi valabil, luni, de la 18.15 la 21.15, în județele Olt și Dolj. Se vor semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat 50 de metri. De asemenea va cădea burniță și ploi slabe.

La noapte, cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, în Banat, Crișana și pe arii restrânse în celelalte regiuni.

La munte va predomina lapovița și vor fi condiții de polei. de asemenea, temperaturile minime se vor încadra între -5 grade în nordul Moldovei și 5 grade pe litoral. Pe spații mici în sudul, estul și centrul țării va fi ceață.

Marți, vremea va fi rece pentru această perioadă, temperaturile minime situându-se între 5 și 12 grade, în timp ce cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade.

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului.

Tot marți, se vor înregistra precipitații mai ales sub formă de ploaie pe arii relativ extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Moldova și pe spații mici în celelalte regiuni. În zona de munte vor predomina lapovița și ninsoarea și vor fi condiții de polei.

Vremea va fi rece și în București. Cerul va fi temporar noros, iar ziua trecător va ploua slab. Temperatura maximă va atinge 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Tag-uri:
temperatura, cod galben, ceata, meteo, prognoza, vremea


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1367.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1367-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, un cod galben va fi valabil, luni, de la 18.15 la 21.15, în județele Olt și Dolj. Se vor semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat 50 de metri. De asemenea va cădea burniță și ploi slabe. La noapte, cerul va fi mai...

Preluat de la EVZ