O dispută în trafic s-ar fi putut încheia tragic, după ce șoferul unei Dacia Duster s-a înfuriat pe un alt om și l-a luat realmente pe capota mașinii. Scena a avut loc luni, 26 martie, la Cluj, lângă un magazin de bricolaj, aproape de ieșirea din oraș, pe DN1.

Altercația dintre cei doi a fost filmată și postată pe pe Facebook de Fati A. Alexandru, iar ulterior a fost preluată și de grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj.

“Adevărate scene de film!!! Altercație între 2 oameni la Praktiker/Arabesque. Om luat pe capotă și plimbat prin trafic, puțin și pe contrasens. Am urmărit Dacia Duster și am anunțat poliția de eveniment, șoferul în cauză a fost prins în Zorilor. Dacă recunoașteți persoana de pe capotă anunțați-o că evenimentul a fost filmat, iar poliția ne-a spus că nu poate sancționa șoferul Daciei fără plângerea acesteia”, a scris autoarea postării, Laura Geanina.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj au confirmat faptul că șoferul a fost identificat și condus la sediul Poliției Rutiere. Șoferul iresponsabil are 51 de ani și este cetățean italian.

„Autoturismul a fost dat în urmărire și un echipaj de la secția 6 l-a oprit pe strada Lunii. Șoferul, un bărbat de 51 de ani, cetățean italian, a fost condus la sediul Poliției Rutiere, dar nu a depus nicio plângere. În schimb, pietonul nu a fost găsit și nu a depus nicio plângere până la această oră”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/scena-violenta-in-trafic-barbat-luat-pe-capota-si-dus-mai-multi-metri-dupa-o-cearta-video-47668.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/scena-violenta-in-trafic-barbat-luat-pe-capota-si-dus-mai-multi-metri-dupa-o-cearta-video-47668-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv