„Il Luce” a avut prima reacție vizavi de acest aspect și are șanse să devină unul dintre investitorii „roș-albilor”. Suporterii dinamoviști au creat un ONG prin intermediul căruia vor să preia clubul de la Ionuț Negoiță. În acest proiect ar urma să facă parte și Mircea Lucescu, care s-ar alătura, astfel, altor „câini” celebri, precum: Cornel Dinu, Ioan Andone și Marius Niculae.

Lucescu a anunțat că va reveni în România pentru a afla toate detaliile despre vânzarea clubului. „Eu sunt curios să știu ce intră în cele 5 milioane de euro (n.r. – suma stabilită de Negoiță pentru a ceda clubul). Intră palmaresul clubului? Intră lotul de jucători? Intră terenul central, terenul de antrenament? Eu nu cunosc amanuntele acestea, care sunt foarte importante.

Văd că Nicolae Badea și Ionuț Negoiță nu ajung la o întelegere privind construcția noului stadion și e mare pacat pentru toți dinamoviștii. De fapt, pentru tot sportul românesc”, a spus Lucescu pentru Fanatik.

Tag-uri:
mircea lucescu, lucescu, dinamo, ionut negoita, lucescu dinamo


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1347.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1347-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
„Il Luce” a avut prima reacție vizavi de acest aspect și are șanse să devină unul dintre investitorii „roș-albilor”. Suporterii dinamoviști au creat un ONG prin intermediul căruia vor să preia clubul de la Ionuț Negoiță. În acest proiect ar urma să facă parte și Mircea Lucescu, care s-ar...

Preluat de la EVZ