Errol Musk a susținut că Jana Bezuidenhout, mama celui de-al șaselea copil, Elliot, a acceptat relaţia pentru confort. Inginerul milionar stabilit în Africa de Sud a fost acuzat că a destrămat familia când s-a aflat că are un copil cu Jana, fiica vitregă, care este cu 42 de ani mai mică și trăieşte cu tatăl magnatulului Tesla, Elon. Errol a declarat pentru ziarul Rapport: “Nu vreau să spun că este o greșeală pentru că nici un copil nu vrea să audă că este o greșeală venind pe lume”, notează mirror.

“S-a întâmplat într-o seară când prietenul lui Jana a aruncat-o afară din casă și ea a dormit la mine. “Trebuie să înțelegeți că sunt doar un om care face greșeli”, s-a scuzat tatăl magnatului.

Referindu-se la nașterea neașteptată a fiului Elliot Rush Musk, Errol a spus: “Desigur, îl iubesc, chiar dacă nu a fost planificat. “În mod prudent am insistat asupra unui test ADN pentru a mă asigura că este al meu. “I-am spus fiicei mele despre dorinţa mea cu testul ADN dar ea mi-a răspuns “că sunt nebun, bolnav psihic”

Se spune că fiul său, magnatul Elon Musk, a reacționat destul de dur când a aflat de relaţie şi de copil. Într-un interviu acordat pentru Rolling Stone, șeful Tesla și SpaceX, l-a descris pe tatăl său Errol drept ”o persoană teribilă, despre care nimeni n-are nicio idee”. ”Mai mereu tatăl meu avea în minte câte un plan rău. Orice infracțiune la care te-ai putea gândi, poți fi sigur că el a comis-o. Fiecare lucru rău la care te poți gândi, el l-a făcut. Este atât de teribil, încât nu o să vă vină să credeți”, declara Elon Musk.

Errol Musk, care este de asemenea un om de afaceri milionar, a declarat că nu o mai consideră pe Jana ca fiind fiica sa. El a fost căsătorit și divorțat de patru ori și a afirmat că “abia își amintește” de mama ei Heide, și dacă ar întâlni-o pe stradă cu siguranţă ar trece pe lângă ea deoarece nici nu mai ştie cum arată.

Tag-uri:
Elon Musk, tatăl, Errol Musk, copil, fiica vitregă, Jana Bezuidenhout, Tesla, Rolling Stone, SpaceX


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1339.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1339-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Errol Musk a susținut că Jana Bezuidenhout, mama celui de-al șaselea copil, Elliot, a acceptat relaţia pentru confort. Inginerul milionar stabilit în Africa de Sud a fost acuzat că a destrămat familia când s-a aflat că are un copil cu Jana, fiica vitregă, care este cu 42 de...

Preluat de la EVZ