Liviu Pleşoianu deputat PSD: “TREI concluzii după decizia judecătorilor de a reporni de la zero procesul familiei COSMA

1. Iată rolul esențial al PRESEI LIBERE în lupta cu NOUA SECURITATE!

“(…) Dacă nu existau televiziuni care să își asume riscul ENORM de a difuza aceste înregistrări, nu numai că noi nu aflam nimic, dar Noua Securitate își făcea… treaba mai departe fără niciun fel de problemă. Antena 3 și conducerea trustului au plătit cu vârf și îndesat pentru CURAJUL de a fi difuzat înregistrările cu Mircea Băsescu, precum și toate celelalte mii de ore de anchete jurnalistice și de dezvăluiri.

Dacă România TV nu difuza dezvăluirile lui Ghiță (imediat după plecarea sa din țară), Coldea rămânea în continuare cât se poate de oficial la butoane, iar noi nu aflam niciodată despre întâlnirile săptămânale ale acestuia și ale distinsei Kovesi cu agenții CIA din România (unde, conform spuselor lui Ghiță, se punea la cale distrugerea presei libere din România).

2. Iată rolul esențial al Comisiei Europene în lupta împotriva PRESEI LIBERE din România!

Cu doar câteva săptamâni înainte ca LISTELE NEGRE de la Bruxelles să fie făcute publice (pe listă aflându-se la acea vreme – 2012 – și Dan Voiculescu, patronul trustului cu capital 100% românesc din care face parte Antena 3), actualul prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, Frans Timmermans, și-a permis să spună la București că difuzarea de către Antena 3 și România TV a înregistrărilor de la unitatea de „#HAULES” DNA Ploiești aduc gravă atingere imaginii Justiției din România și că acest lucru afectează viitorul raport MCV.

Cu alte cuvinte, avem așa: în 2012, exact cei de la Bruxelles, care ne vorbesc de dimineața până dimineața despre cum să facem să nu afectăm independeța Justiției, ATACAU abrupt tocmai independența… Justiției, atunci când cereau informații despre pașii următori împotriva unor persoane aflate în procese penale; arc peste timp, în 2018 tot cei de la Comisia Europeană vin și ne vâră tot MCV-ul în ochi și ne amenință că, dacă mai arată presa liberă din România fața hidoasă a Hidrei DNA, atunci se vor gândi foarte serios dacă mai închid vreodată MCV-ul (…).

3. KOVESI i-a apărat reputația lui „Portocală” în 2016

Tag-uri:
Liviu Pleşoianu, Kovesi, revovare, DNA, DNA Ploieşti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1375.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1375-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Liviu Pleşoianu deputat PSD: 'TREI concluzii după decizia judecătorilor de a reporni de la zero procesul familiei COSMA 1. Iată rolul esențial al PRESEI LIBERE în lupta cu NOUA SECURITATE! '(...) Dacă nu existau televiziuni care să își asume riscul ENORM de a difuza aceste înregistrări, nu numai că noi nu...

Preluat de la EVZ