Ghiță a precizat, duminică seara, la România TV, că Augustin Lazăr este un vechi prieten al tatăl lui Kovesi.

“Lazăr o acoperă pe Kovesi. Haideţi, că eu cunosc familia Kovesi. Lazăr şi cu tatăl Codruţei au fost prieteni”, a spus Ghiţă.

Mai mult, Sebastian Ghiță a acuzat-o pe Kovesi că „și-a pus ea însăși procurorul general”:

“Avem un procuror general pentru că Kovesi a măsluit dosarul unui fost procuror general şi noi toţi, ca nişte laşi, am tăcut din gură. Kovesi şi-a pus ea un procuror general. Nu l-a mai pus preşedintele României, nu l-a mai pus securitatea.”, a mai spus fostul politician.

“Nu am speranţă, dar vreau să mă lupt. E momentul să ne luptăm. Am înţeles că ne e frică, la PNL, la ALDE, la PSD că ne e frică. Ponta, Dragnea, Tăriceanu..Am înţeles că vor să fie politicieni, dar să nu spună adevărul. Vor să apere românii în pauză, din baie. Ori asta nu se poate”, a conchis Ghiţă.

Tag-uri:
ghita, kovesi, atac, lazar, dna, procuror general


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1289.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1289-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ghiță a precizat, duminică seara, la România TV, că Augustin Lazăr este un vechi prieten al tatăl lui Kovesi. 'Lazăr o acoperă pe Kovesi. Haideţi, că eu cunosc familia Kovesi. Lazăr şi cu tatăl Codruţei au fost prieteni', a spus Ghiţă. Mai mult, Sebastian Ghiță a acuzat-o pe Kovesi că „și-a...

Preluat de la EVZ