Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat mulțumit de evoluția României în amicalul cu Israel, spunând că l-a impresionat Mitriță. Dragomir a mai spus că dacă Hagi ar fi pus bazele Academiei mai devreme, naționala s-ar fi calificat la turneul final din Rusia.

“M-a impresionat cât au fugit (n.r jucătorii naționalei în meciul cu Israel). Au făcut pressing, iar când a băgat piticii la mijlocul terenului s-a schimbat jocul. Dacă Hagi făcea cu doi, trei ani înainte Academia, atunci ne calificam la Campionatul Mondial. Trăim din munca lui Hagi. Alții nu au spiritul de mare competiție pe care Hagi îl imprimă jucătorilor.

Contra e ambițios și îmi place cum a început să joace naționala. M-a impresionat ăla de la Craiova (n.r Mitriță). Dacă băga și cealaltă piticanie, atunci… Doamne, ce fotbalist e și ăla. Și Stanciu joacă acolo unde s-a dus, are și tonus muscular și fizic. Vor veni jucători tari la națională, Cicâldău și alții doi, trei”, a spus Dragomir, la ProSport LIVE.

Despre situația de la Dinamo și inițiativa suporterilor, care vor să se implice la club, sub formatul socios: “V-am mai spus eu, e inutil să vorbim. Domnilor, ferească Dumnezeu să ajungă Dinamo mai rău decât Rapidul. Fotbalul=pușcărie. Acum investitorii sunt speriați, au mai mulți bani, dar sunt speriați. Când suporterii vor da bani, îi vor lua gâtul ăluia care conduce. Ideile lui Dinu sunt foarte bune, doar că la noi, în România, nu se asortează. Băi, frate, toți vin să ia, nu să dea. Dinamo are parcul, care e inestimabil ca valoare.”

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dumitru-dragomir-daca-hagi-facea-academia-cu-doi-sau-trei-ani-inainte-acum-eram-la-cupa-mondiala-47649.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dumitru-dragomir-daca-hagi-facea-academia-cu-doi-sau-trei-ani-inainte-acum-eram-la-cupa-mondiala-47649-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv