„În campania electorală (n.r.: din 2014), Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timişoara, şi l-a cărat cu maşina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidaţi. Credeţi că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiţă, la România TV.

Întrebat despre discuție, Ghiţă susţine că i-a atras atenţia că se implică în campania electorală. „I-am spus<< Codruţa, tu îţi bagi nasul în campania electorală, nu prosteşti pe nimeni. Eşti doar sluga unora”, a mai afirmat Ghiţă.

Fostul deputat spune că procurorul şef al DNA a insistat că e greşeala unor procurori din ţară. Cert este că DNA a ascuns dosarul lui Sârbu.

„<>, la Ploieşti Onea era tâmpit. Dintr-o dată se tâmpeau unii şi Kovesi credea că prosteşte pe toată lumea. Jumătate era dirijată de şefii ei, jumătate făcea aşa să mai apară la TV. O să se spele pe mâini <>Kovesi poate spune asta lui mutu”,a afirmat Ghiţă, la România Tv.

Fostul parlamentar a spus în trecut că a avut o relaţie apropiată cu Laura Codruţa Kovesi, care a fost inclusiv acasă la el în Ploieşti, scrie Flux.24.

Tag-uri:
ghita, kovesi, dna, discutii, relatie, dezvaluiri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1303.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1303-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„În campania electorală (n.r.: din 2014), Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timişoara, şi l-a cărat cu maşina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidaţi. Credeţi că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiţă, la România TV. Întrebat despre discuție, Ghiţă susţine că i-a atras...

Preluat de la EVZ