Întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor este: câte dosare mai sunt întocmite pe modelul acesta, cu probe false, cu martori şi denunţători mincinoşi?

“(…) Dacă nu ar fi existat aceste înregistrări care să arate Sistemul Mafiot al DNA, la ora la care discutăm familia Cosma ar fi fost condamnată. Justiția este plină de plângeri în care martorii sau denunțătorii spun că au fost forțați de procurorii DNA să dea declarații mincinoase, dar și de denunțuri false. Mai mult, toate dosarele vizate de aceste înregistrări, inclusiv dosarul Sebastian Ghiță, dosarul Victor Ponta, se vor prăbuși. Alături de ele se vor prăbuși și alte dosare în care se va dovedi că au fost folosite probe false sau luate sub Amenințare.

În timp ce DNA, CSM, Inspecția Judiciară au încercat să acopere mafia de la Ploiești, Înalta Curte a văzut, cu probe, ce am văzut și spunem cu toții:

DNA s-a transformat într-o organizație mafiotă prin care oamenii care deranjează sunt băgați în pușcărie.
Astăzi este momentul în care DNA s-a prăbușit, iar alături de ea se vor prăbuși toți cei care au acoperit Mafia DNA; să nu uităm că, sprijiniți de Kovesi, Lazăr, Inspecția Judiciară și CSM, procurorul șef DNA de la Prahova, Lucian Onea, este în continuare șef la DNA Ploiești, alături de polițiștii care au falsificat probe și sunt apărați de Kovesi, la fel ca mulți alți procurori care au falsificat probe, sunt în continuare în stare de libertate.

Așa cum am spus, DNA este o organizație mafiotă care trebuie desființată. Fiecare oră în care Kovesi rămâne în funcție va face prăbușirea definitivă a DNA cu atât mai răsunătoare. În plus, Laura Codruța Kovesi va trage după ea, în fața Judecății, foarte mulți procurori care vor Răspunde penal pentru gravele infracțiuni pe care le-au săvârșit!

Este momentul în care România arată că s-a săturat să fie bătaia de joc a unora ca Kovesi, Lazăr, Portocală, Coldea și mulți ca ei.
Cu această ocazie, “mărețul” Iohannis a luat o ditamai palmă, pentru că spunea despre aceste dezvăluiri că sunt “bârfe”, iar dacă Kovesi nu-și dă demisia sau el nu o revocă, se va prăbuși odată cu ea.

Chiar a început Sfârșitul pentru Statul Mafiot DNA!”, a scris Gelu Visan pe contul personal de Facebook.

Tag-uri:
DNA, sistemul madiot, Kovesi, Lazăr, Portcală, Coldea, Lucian Onea, Mafia DNA


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1366.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1366-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor este: câte dosare mai sunt întocmite pe modelul acesta, cu probe false, cu martori şi denunţători mincinoşi? '(...) Dacă nu ar fi existat aceste înregistrări care să arate Sistemul Mafiot al DNA, la ora la care discutăm familia Cosma ar fi fost condamnată....

Preluat de la EVZ