“E o decizie istorică. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în justiţia română. Au fost dezvăluirile zdrobitoare ale lui Vlad Cosma despre cum se lucrează la DNA Ploieşti. De partea cealaltă, presa, unităţile militare de presă care spuneau că totul e un aranjament. Faptul că s-a trimis spre rejudecare semnifică faptul că e o lovitură dură pentru DNA Ploieşti. Încă un motiv ca Laura Codruţa Kovesi să fie revocată. S-au devoalat abuzurile celor de la DNA Ploieşti.

Efort uriaş al judecătorilor cinstiţi ca să nu mai fie confundaţi cu alde Portocală sau Zdreanţă. Condamnarea sau achitarea reprezentau greşeli. Aceasta este cea mai bună decizie. Abuzurile denunţate de Vlad Cosma nu au fost luate în seamă nici de Klaus Iohannis”, a spus Cristoiu, la România TV.

Dosarul FAMILIEI COSMA se va REJUDECA!!! VICTORIE uriașă a JUSTIȚIEI cu adevărat INDEPENDENTE. BREAKING NEWS

După mai multe amânări, magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să trimită dosarul familiei Cosma spre rejudecare. În primă instanță, Vlad Cosma fusese condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, iar tatăl său, Mircea Cosma, la 8 ani de pușcărie cu executare.

Tag-uri:
cristoiu, dosar, cosma, rejudecare, kovesi, dna


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1377.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1377-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
'E o decizie istorică. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în justiţia română. Au fost dezvăluirile zdrobitoare ale lui Vlad Cosma despre cum se lucrează la DNA Ploieşti. De partea cealaltă, presa, unităţile militare de presă care spuneau că totul e un aranjament. Faptul că s-a trimis spre rejudecare...

Preluat de la EVZ