Patru mașini avariate și un șofer nevinovat rănit. Acesta este bilanțul unui accident provocat de un șofer de 68 de ani, care nu a oprit la indicatorul STOP.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs după ce un bărbat, în vârstă de 68 de ani, a condus un autoturism pe strada Florilor, dinspre strada Poporului către strada Dezrobirii, iar pe fondul nerespectării semnificației indicatorului oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 21 ani.

În urma impactului, cele 2 autoturisme au fost proiectate în alte 2 auto parcate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului în vârstă de 21 de ani.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-prapad-facut-de-un-sofer-de-68-de-ani-patru-masini-avariate-un-tanar-ranit-foto-47658.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/constanta-prapad-facut-de-un-sofer-de-68-de-ani-patru-masini-avariate-un-tanar-ranit-foto-47658-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv