„Apreciem că mai mult de 130 de persoane din Salisbury ar fi putut fi expuse la agentul neurotoxic”, a susținut May, într-o declaraţie în parlament, potrivit Agerpres.ro.

May a precizat că are informații care indică faptul că Rusia ar fi examinat în ultimul deceniu modalităţi de răspândire a agenților neurotoxici, cel mai probabil pentru asasinate.

De asemenea, Theresa May a mai precizat că Moscova a acoperit faptul că a folosit arme chimice în Siria, de către regimul Bashar al-Assad.

Rusia a negat faptul că s-ar afla în spatele atacului instrumentat la data de 4 martie, în localitatea Salisbury, din sudul Angliei.

Tag-uri:
theresa may, neurotoxic, rusia, atac, otravirea, skripal


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1386.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1386-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Apreciem că mai mult de 130 de persoane din Salisbury ar fi putut fi expuse la agentul neurotoxic', a susținut May, într-o declaraţie în parlament, potrivit Agerpres.ro. May a precizat că are informații care indică faptul că Rusia ar fi examinat în ultimul deceniu modalităţi de răspândire a agenților neurotoxici,...

Preluat de la EVZ