Presa internațională scrie că artista suferă de o boală a urechii mijlocii cu care se confruntă de peste un an. Cu toate că a urmat tratament, se pare că operația este obligatorie, însă este una relativ simplă.

Boala de care suferă Celine Dion „cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă”, scrie Daily Mail.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit în 2016 la vârsta de 73 de ani. René Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas, „după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René Angélil a solicitat să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Tag-uri:
celine, celine dion, boala, operatie, René Angélil, concerte, anulate


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1348.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1348-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Presa internațională scrie că artista suferă de o boală a urechii mijlocii cu care se confruntă de peste un an. Cu toate că a urmat tratament, se pare că operația este obligatorie, însă este una relativ simplă. Boala de care suferă Celine Dion „cauzează iregularităţi ale auzului şi face...

Preluat de la EVZ