Angelina Jolie urmează să ajungă în fața altarului alături de omul pe care îl iubește și care a ajutat-o să treacă peste teribila despărțire de starul Brad Pitt. Anunțul a fost făcut de o prietenă apropiată a vedetei de la Hollywood, scrie Ciao.ro. La un an și jumătate de la despărțirea urâtă de Brad Pitt, frumoasa actriță iubește din nou. Cu toate că presa internațională nu a surprins-o la brațul lui, actrița se iubește cu un milionar.

Actrița are o relație secretă de câteva luni cu un filantrop miliardar britanic. Relația celor doi a devenit strânsă între timp și cei doi se gândesc să facă și pasul cel mare.

Recent, în presa internațională au apărut mai multe informații cu privire la orientarea sexuală a actriței. La vârsta de 16 ani, Angelina și-a îndreptat atenția către actorie, realizând că acesta este drumul pe care trebuie să-l urmeze în viață. La scurt timp a primit și primele roluri, iar în anul 1996, la debutul său în „Foxfire”, frumoasa actriță a făcut și prima cucerire. Jenny Shimizu a fost prima dragoste a actriței, pe care a cunoscut-o pe micile ecrane. „Probabil că m-aș fi căsătorit cu Jenny dacă nu aș fi făcut-o cu soțul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o.”, declara Angelina Jolie, în 1997, într-un interviu, scrie Ok Magazine.

Tag-uri:
angelia jolie, mireasa, nunta angelina jolie, iubit angelina jolie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1338.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1338-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Angelina Jolie urmează să ajungă în fața altarului alături de omul pe care îl iubește și care a ajutat-o să treacă peste teribila despărțire de starul Brad Pitt. Anunțul a fost făcut de o prietenă apropiată a vedetei de la Hollywood, scrie Ciao.ro. La un an și jumătate de...

Preluat de la EVZ