Doi români, botezaţi Bonnie și Clyde, acuzaţi de zeci de furturi de ceasuri Rolex de la bătrâni din Italia, din din 2015 și până în martie 2018. Bărbatul și femeia, în vârstă de 25 de ani, sunt soț și soție și au fost identificați de poliție.

Cei doi au comis jafuri în orașele Bologna, Siena, Rovigo, Verona sau Albignasego.Potrivit anchetatorilor, Cristian Schian și Emanuela Schian operau de fiecare dată la fel. Femeia se apropia de oameni mai în vârstă, îi întreba cât este ora, iar în momentul în care aceștia se uitau la ceas, reușea să-l sustragă, potrivit observator.tv.

Polițiștii italieni au reușit să-l aresteze pe Cristian Schian, în timp ce acesta se afla într-un local din Verona, însă Emanula este în continuare căutată, pe numele ei fiind emis un mandat de arestare. Se pare că între timp, cei doi au devenit și părinți.

Tag-uri:
bonnie, clyde


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/img-12.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/img-12-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Doi români, botezaţi Bonnie și Clyde, acuzaţi de zeci de furturi de ceasuri Rolex de la bătrâni din Italia, din din 2015 și până în martie 2018. Bărbatul și femeia, în vârstă de 25 de ani, sunt soț și soție și au fost identificați de poliție. Cei doi au comis...

Preluat de la EVZ