Anul acesta, tronul Fecioarei Maria a fost ornat cu satin negru în semn de omagiu adus mamei lui Antonio Banderas, Ana, decedată în noiembrie anul trecut.

Antonio Banderas a ajuns la biserica San Juan, din centrul oraşului Malaga, unde a îmbrăcat o tunică tradiţională care îi acoperea şi chipul, lăsându-i doar ochii la vedere. Actorul a condus apoi procesiunea din Duminica Floriilor care a străbătut străzile oraşului Malaga, transmite Agerpres.

Într-o zi de duminică ploioasă, actorul spaniol a fost însoţit de fiica lui – Stella del Carmen, de noua sa iubită – olandeza Nicole Kimpel, de rude şi de prieteni.

Au fost de asemenea prezenţi Ken Biller, regizorul serialului “Genius: Picasso”, în care Antonio Banderas l-a interpretat pe renumitul pictor spaniol la maturitate, dar şi actorul Alex Rich, care îl interpretează pe artist la tinereţe şi care s-a declarat foarte impresionat de ceremonia religioasă, despre care a spus că a reprezentat “o experienţă minunată”.

Tag-uri:
banderas, florii, malaga


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1344.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1344-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Anul acesta, tronul Fecioarei Maria a fost ornat cu satin negru în semn de omagiu adus mamei lui Antonio Banderas, Ana, decedată în noiembrie anul trecut. Antonio Banderas a ajuns la biserica San Juan, din centrul oraşului Malaga, unde a îmbrăcat o tunică tradiţională care îi acoperea şi chipul, lăsându-i...

Preluat de la EVZ